Seglingsveckan Match Cup Sweden på Marstrand lockar runt hundra tusen människor. Och många företag tar chansen att gnugga sig mot det exklusiva eventet och bjuda in både potentiella och befintliga kunder på allt från seglingstävlingar, föreläsningar till rosé.

Det innebär att posthögen hos en person i beslutsfattande position på ett större företag kan innehålla en hel del inbjudningar i exklusiva materialval som andas flärd och fest.

Och i den här glittriga påfågelröran vill återvinningsföretaget Hans Andersson Recycling från Hisingen i Göteborg sticka ut, för att få folk till sina föreläsningar, och sin monter.

För att få tag på exklusivt material som signalerar professionalism och seriositet så åkte vi ut till Hans Anderssons pappersåtervinningscentral. Där hittade vi allt vi behövde i form av begagnade kuvert, brevpapper, räkningar och gamla skolstenciler.

Sedan handskrev vi varje inbjudan på ett begagnat papper och stoppade i ett gammal använt kuvert och tejpade igen. Till slut hade vi en hel hög exklusiva VIP-inbjudningar som visade upp Hans Andersson från sin absolut bästa sida. Som det seriösa återvinningsföretaget de är.
 

Dela: